• Visszatekintő: Nyári kurzus

  Nyáron sem üresek az 𝑶𝑷𝑬𝑹𝑨 balett-termei! 2022. július 1 és 10-e között tartotta nyári kurzusát a Magyar Nemzeti Balettintézet. A foglalkozások reggel 9 óra és 16.30 között zajlottak hétvégén is, két turnusban.

 • Kishattyúk tava

  Gyerekelőadás óvódásoknak és kisiskolásoknak. Közreműködnek a Magyar Nemzeti Balettintézet (MNBI) növendékei és a Magyar Nemzeti Balett táncművészei.

 • Youth America Grand Prix - Paris

  Elképesztő sikerrel szerepelt Pollák Julianna Éva a november elején, Párizsban megrendezett Youth America Grand Prix nemzetközi balettversenyen. Mesterei szerint magas színvonalon mutatta be mindhárom produkcióját, ám a mezőny is nagyon erős volt. Az eredmény a vasárnap esti gálán derült ki.Julcsi klasszikus kategóriában 1. helyezést ért el!

 • Rangos elismerés Párizsban

  Az M5 Librettó című műsora is hírt adott növendékünk, Pollák Julianna Éva kimagasló eredményéről a Youth America Grand Prix párizsi versenyén. Az összeállításban Julcsi rangos elismerése mellett a Magyar Nemzeti Balettintézet tevékenységéről is szó esett.

 • “Domenico Modugno” Nemzetközi Balett- és Kortárstáncverseny

  Újabb fantasztikus nemzetközi sikereket értünk el, ezúttal az olaszországi “Domenico Modugno” Nemzetközi Balett- és Kortárstáncversenyen, ahol a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei 4 korosztályban, 3 kategóriában (klasszikus, csoportos, modern) indultak. Az eredmény: öt arany, öt ezüst és egy bronzérem.

1 2 3 4 5